Kickstart din karriere hos mig

Drømmer du om at gøre karriere inden for forretningsorienteret IT, og tror du på at din fremtid ligger i den digitale verden?

Så bør du måske overveje at kickstarte din karriererejse her hos mig. Jeg har stor erfaring med at levere komplette og dybdegående strategier for, hvordan virksomheder – uanset branche – positionerer sig optimalt og opnår maksimal synlighed. Online markedsføring er min passion, og jeg er altid på udkig efter kompetente og engagerede personer, at dele min begejstring for området med.

Jeg tilbyder professionel rådgivning og avancerede løsninger til nogle af Danmarks største virksomheder. Derfor har jeg brug for branchens bedste hold bag mig, der brænder for at gøre en forskel på det digitale marked, og som forstår vigtigheden af at skille sig ud fra mængden. Her er det ikke afgørende, hvad din faglige baggrund er, eller hvilken uddannelse du kan skrive på dit CV. Det, der betyder noget for mig, er din lidenskab, arbejdsomhed og motivation.

Et inspirerende arbejde

Hos mig bliver du en del af et livligt og inspirerende arbejdsmiljø. Du skal derfor kunne performe i et højt tempo og altid være parat til at suge ny viden til dig. Du skal være villig til at udvikle dig både fagligt og personligt i samme tempo som virksomheden. Den digitale verden ændrer sig hele tiden, og derfor er det nødvendigt, at vi som konsulentvirksomhed følger med den dynamiske virkelighed og konstant er omstillingsparate og åbne over for nye tiltag, løsninger og teknologier. Mit personlige mål er at fremdyrke de dygtigste medarbejdere, hvis udviklingskurve aldrig er i stilstand. På den måde udvider du hele tiden dine kompetencer og fremtidssikre din karriere.

Bliv en del af teamet

Vil du også være en del af Danmarks bedste online marketings konsulentbureau, er du måske det nye talent, jeg leder efter. Send derfor gerne en uopfordret ansøgning til mig, hvis du har initiativet, ambitionerne og kreativiteten til at blive en del af teamet. Her kommer du ind i et arbejdsmiljø, hvor der er plads til store armbevægelser, men hvor arbejdet også tages yderst seriøst, så vi sikrer, at kunderne vender tilbage gang på gang.

Start med at udfylde formularen og jeg vender tillbage ⤵

Velkommen! Jeg har mange års erfaring med online markedsføring. Book et møde idag og lad mig hjælpe din forretning til bedre positionering online.

Theis
Online specialist
Join min MarketingClub

Få gratis tips et par gange om måneden om alt indenfor online marketing.

Har du et spørgsmål?

Jeg svarer gerne på spørgsmål indenfor online marketing uden det koster dig noget. Skriv til min mail.

Skal vi samarbejde?